Act to make an Impact

Op 23 januari lanceert MUMSTER de videopodcastserie ‘Act to make an impact’ in Fashion for Good tijdens het event ‘How to Act on Your Sustainable Fashion Resolutions in 2020’. 

Circulaire mode

Daarnaast zal MUMSTER tijdens dit event de vierde aflevering van de nieuwe videopodcastserie opnemen. Elke aflevering belicht een ander thema omtrent positieve verandering in de kledingindustrie.Zo draait alles in de vierde aflevering om circulaire mode. Verschillende experts op het gebied van circulaire mode worden door Fashion for Good en MUMSTER uitgenodigd om ondernemers, studenten en consumenten geïnteresseerd in de kledingindustrie, te inspireren en praktische tips mee te geven om een eigen bijdrage te kunnen leveren aan positieve verandering in de kledingindustrie.


Chanel Trapman de oprichter van MUMSTER laat weten: ‘Het is belangrijk dat iedereen de verantwoordelijkheid voelt om een eigen bijdrage te leveren aan positieve verandering in de kledingindustrie. Dit begint met het besef dat echt iedereen invloed heeft en elke kleine verandering in ons dagelijks leven een grote impact kan maken.
Tijdens de opname van de live-videopodcast kan het publiek actief deelnemen aan het gesprek en vragen stellen aan de experts om samen tot nieuwe inzichten te kunnen komen.
De avond wordt afgesloten met een live-poll waar het publiek kan kiezen voor een veelbesproken thema uit de kledingindustrie waar zij actief mee aan de slag willen gaan. Met behulp van de experts zal het publiek in groepen worden verdeeld en werken aan verschillende manieren om impact te maken op hun dagelijks leven.

© Presstigieux

T-shirt ‘Act to make an impact’.


Geheel in thema heeft Chanel Trapman in samenwerking met Fashion for Good het circulaire  ‘Act to make an impact’ T-shirt ontworpen, die tijdens het event exclusief verkrijgbaar is in het museum en  in de kledingbibliotheek Lena Fashion Library in Amsterdam, één van de deelnemers uit de tweede aflevering van de videopodcastserie.

Recente Berichten

Kunstwerk Ecopolitan bestellen
27 juni 2020
cover ecopolitan
ECOPOLITAN #1
14 mei 2020
Elements of Freedom
16 april 2020

Wat we doen

van katoen geven groenkapje
Future of Fashion Show
dag van de duurzaamheid 2010
Upcycle Netl_Catwalk_Groenkapje
Green fair
Internationale Vrouwendag 02
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Modeshow Puurfair

Twitter

  • Posted withregram • @Cibap Student Marit Ziegler maakte deze toffe sieraden van zalmleer! Zij loopt nu stage bij Gr… https://t.co/tVUuH837KI 72 days ago
  • RT @urgenda: Wanneer beseffen we dat we een revolutie moeten doormaken? Een brief aan alle Nederlanders: Klimaatverandering bedreigt het vo… 156 days ago