Als groen model op de Catwalk

Altijd al gedroomd om eens over een catwalk te lopen? In een duurzame outfit? Map Renes van Frisgroen maakt het mogelijk met haar Green Fashion modeshows. En daar worden mensen en het milieu beter van.

artikel Groen model

To Be on the Catwalk. Zo noemt catwalkcoach Map Renes de workshops, die ze organiseert voor groene evenementen en fashionshows. De initiatiefnemer van Frisgroen, een Zwolse organisatie die een ecologische leefstijl promoot, begeleidt ‘gewone mensen’ tot catwalkmodel. De training leidt niet alleen tot een wervelende catwalkshow, maar vergroot ook het zelfvertrouwen van de deelnemers. En last but not least: door informatie en inspiratie over een milieuvriendelijke levensstijl krijgt ook het duurzame bewustzijn van de modellen in spe een impuls.

Win/win/win situatie

Met FRISGROEN zet Map Renes regelmatig de spotlights op duurzame mode. Haar kwaliteit ligt dan ook bij het organiseren van promotie activiteiten voor mode. Ook brengt zij verschillende partijen bij elkaar zodat er een win/win/win situatie ontstaat. Bij het organiseren van Catwalk workshops wordt ingespeeld op de behoefte om zelf te ervaren hoe het is om model te zijn. Voor mode ondernemers is het een optimalen vorm van klantenbinding en promotie. Zo showen klanten de nieuwe modecollecties. Door de Catwalk workshop vooraf te organiseren ontstaan er vooraf aan een event al buzzzz. Voor organisaties van duurzame events is het een aantrekkelijk ecotainment.

De laatste jaren heeft Frisgroen samengewerkt met onder andere Gemeente Zwolle, Stedelijk Museum Zwolle, de Zwolse Marathon en andere groene initiatieven. Zo organiseerde Map Renes een modeshow tijdens een landelijk fair fashion event van StoereVrouwen in Amsterdam en gingen medewerkers van AgentschapNL onder haar leiding in verantwoorde outifts de catwalk op tijdens een interne duurzaamheidsdag.

Iedereen is mooi uniek!

Groen Model zijn is een leuke activiteit om samen te doen met collega’s en vriendinnen. Een hippe omgeving voor informatie en inspiratie voor ecobewustzijn.

Voor meer informatie stuur een mail naar welkom@frisgroen.nu