Het Australische haarverzorgingsmerk Kevin Murphy introduceert Heated.Defense, een beschermende mouse tegen hitte voor het haar. Zoals bij het gebruik van stijltangen en föhns om haren te stijlen. De mousse breng je aan op handdoek droog of droog haar. Zo verander je hairdo zonder in te boeten op de conditie van het haar. Dus Beat the Heat
Beattheheat HairToday

Kenmerkend Kevin

Het haarverzorgingsmerk is eco friendly. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. De flacons zijn vierkant en rechthoekig zodat er meer inhoud in kan en minder materiaal nodig is. Het schuim van de shampoos komen van boomschors en zijn sulfaat vrij. In plaats van parabenen voor een langer houdbaarheid gebruikt Kevin Murphy een vette alcohol. Andere ingrediënten zijn essentiële oliën, skincare technologie, vitamines en plantenextracten.

Kevin Murphy staat op een PETA lijst. PETA staat voor people for ethical treatment of Animals en is de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld.

Beattheheat HairToday 1

Showstylist Kevin

Voordat Kevin Murphy een eigen haarverzorgingslijn ontwikkelt, is hij session stylist. Achter de schermen heeft hij de haren van de modellen gestyled. Hierbij gebruikte hij andere haarproducten. Het beviel hem niet dat hij hiervan uitslag kreeg op zijn handen. Zo is hij zelf gaan experimenten. Zijn doel was producten te ontwikkelen op natuurlijke basis, niet op dieren getest en milieu vriendelijk.

Beattheheat HairToday 1

Hairtoday

Tien jaar geleden, bij de eerste Frisgroen feesten heeft Groenkapje samengewerkt met de Hairstylisten van HairToday. Zij hebben de haren gestyled van de mannequins bij de duurzame modeshows. Hiervoor gebruikte zij duurzame stylingproducten. Sinds dit jaar heeft HairToday ook de haarmodelijn van Kevin Murphy, eco friend en met natuurlijke ingrediënten. Bij de volgende duurzame shows gebruiken zij Heated. Beat the Heat!

Beattheheat HairToday 1