Biologische thee Higher Living

Groenkapje is een enorme theeleut. Er staat altijd wel een pot thee naast haar als ze werkt. Zo heeft ze een nieuwe serie thee ontdekt bij haar bezoek aan Biovak in Zwolle.

Ze is dol op de verschillende smaken van Higher Living, een nieuw en onderscheidend biologisch theemerk uit Engeland. Met de slogan BETTER, BRIGHTER en BOLDER past dit bij de leefstijl van Groenkapje. En ook waarvoor ze andere aardklootbewoners wil enthousiasmeren om te kiezen voor een ecologische leefstijl.

Biologische thee

De thee wordt gemaakt van biologische ingredienten met echt fruit, kruiden en specerijen (BETTER). Alle varianten onderscheiden zich door een volle en levendige smaak en rijke kleur (BRIGHTER). Met haar eigentijdse, positieve, vrolijke uitstraling (BOLDER) zorgt Higher Living voor een nieuwe theebeleving.
Lekkere smaken thee voor theeleuten, die genieten van een bewust en gezond leven en jong en avontuurlijk zijn van lichaam en geest; de ‘young at heart’. In de serie Higher Living zijn er 8 soorten kruidenthee, 2 groene- en 2 soorten zwarte thee.