Catwalk Workshops

Groenkapje vindt iedere mens mooi en uniek. Iedereen jong en oud op de catwalk!
Laten zien wie je bent.

Groenkapje Catwalk Workshops

Groenkapje vindt iedere mens mooi en uniek! Iedereen van jong tot oud op de catwalk. Laten zien wie je bent. Volgens haar zijn mensen extra mooi in duurzame mode. Ofwel kleding, welke met respect voor mens, dier en milieu is gemaakt en past bij een groene, hippe leefstijl.

Voor haar werk als modeshow-vormgever heeft Map Renes, alias Groenkapje, verschillende mensen begeleid on the catwalk. Voor het promoten van duurzame mode aan consumenten organiseert zij modeshows, waarbij de modellen zelf ook consumenten zijn. Soms zijn dit de klanten van een winkel, ambtenaren van een Gemeente, collega’s zorginstellingen, vriendinnen groep, studenten en mensen, die belangstelling hebben voor eerlijke mode. Voorafgaande aan een modeshow is een Groenkapje Catwalk workshop.

Bij de Catwalk workshop aandacht voor jou als mens. Het is belangrijk dat je jezelf bent on the catwalk en je kunt genieten om model te zijn. In de workshop aanleren van basis loopschema’s en poses, individueel of in een team bewegen op muziek, ruimte durven innemen en oogcontact maken met het publiek.

 

 
  • Catwalk workshop for fun!
  • Voor iedereen van jong tot oud
  • Vanaf 60 minuten

Ook ervaren hoe het is om model te zijn. Andere aspecten van zelfbewust zijn, teamwork en vooral samen plezier maken!