Groenkapje catering & ecotainment

Voor een thema van een Abramfeest heeft Groenkapje & friends opnieuw een PieperFUIF georganiseerd. Voor de catering zijn biologische producten gebruikt en zelf geoogst. Zoals de truffelaardappel bij de Stadstuinders in Zwolle. Als welkom was er een proeverij van verschillende ciders van Goodie Foods met en zonder alcohol, fruitig en robuust. Daarbij een proeverij van de verschillende smaken van de Hoeksche chips met de smaken zeezout, paprika en tuinkruiden. De biologische italiaanse wijnen waren ingekocht bij Ekoplaza. Bij een groen hip feest hoort natuurlijk ook een gras boost van Tarwegras!! Het ijstoetje is geserveerd met aardappelwodka.

 

Fingerfood

Als voorgerecht een vijftal aardappel variaties. Zoals truffel met haring, aardappelmuffin met kaas, spaanse aardappel tortilla, krieltje met kapper en een koud aardappel/preisoep.

Catering Abramfeest

Ecotainment

Naast de catering was er een swingende input van SOULCLAP. DJ Ome Funk draait ook altijd bij FRISGROEN mode-en leefstijlfeesten. Mooie en leuke manier om mensen te trakteren op heerlijke producten! Dat is al een feest!