In het Bos sokken

Wandelen op een Herfstig bospad met bos sokken aan de voeten!

Het favoriete bosmoment van Groenkapje is de Herfst. Iedere keer is zij weer enthousiast over de bladeren die verkleuren naar een herfst kleuren palet. Opeens zijn er overal paddestoelen in verschillende soorten en waaien de bladeren om je oren. Voor een perfecte look draagt style icoon Groenkapje sokken met BOS prints.

Bos Sokken Lotika

Bamboe sokken

Bij de webwinkel Lotika kun je bamboesokken kopen van het label “Thought”. In een mooie cadeaudoos zijn 4 paar bamboesokken verpakt. Bij de Forest versie hebben de sokken prints van vossen, paddestoelen en herfstbladeren. Naast de vrolijke prints voelen de sokken zacht aan de voeten. Het materiaal bamboe neemt veel vocht op en je voeten blijven lekker fris. Perfect om te dragen bij een lange boswandeling. Ook heeft Bamboe een sterk anti bacterieel en anti-schimmel vermogen en helpt hiermee om voeten hygiënisch en gezond te houden.

Man & Vrouw

In het assortiment van Lotika zijn diverse prints van “Thought” voor mannen en vrouwen voeten. Per paar of in een cadeauverpakking verkrijgbaar. De vriend van Groenkapje kiest voor de sokken met strepen ook in mooie herfst tinten.

Meer over Lotika

In de webwinkel Lotika zijn meer fair-trade en eco producten. Basic modeproducten voor hem en haar, die op een verantwoorde manier worden gemaakt. Veelal gemaakt van natuurlijke materialen zoals bio katoen, bamboe en hennep. Bij Lotika koop je mooie producten, die ook nog eens bijdragen aan een betere wereld!

Nu samen genieten van de HERFST!

Recente Berichten

cover ecopolitan
ECOPOLITAN #1
14 mei 2020
Elements of Freedom
16 april 2020
Fash Rev Zwolle
10 april 2020

Wat we doen

van katoen geven groenkapje
Future of Fashion Show
dag van de duurzaamheid 2010
Upcycle Netl_Catwalk_Groenkapje
Green fair
Internationale Vrouwendag 02
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Modeshow Puurfair

Twitter

  • Posted withregram • @Cibap Student Marit Ziegler maakte deze toffe sieraden van zalmleer! Zij loopt nu stage bij Gr… https://t.co/tVUuH837KI 44 days ago
  • RT @urgenda: Wanneer beseffen we dat we een revolutie moeten doormaken? Een brief aan alle Nederlanders: Klimaatverandering bedreigt het vo… 128 days ago