J-LAB3L mode!

Een nieuw Duurzaam en Eerlijk Modemerk J-LAB3L.

J-LAB3L  een eerlijk, duurzaam modelabel en webshop van Judith en Janneke. Tien jaar geleden ontmoette zij elkaar tijdens een vakantie in Jakarta, Indonesië. Sindsdien is er een hechte vriendschap tussen beide vrouwen gegroeid. Nu ook een partnerschap voor het eerlijke produceren en verkopen van een duurzame mode. In juli hebben zij het modelabel gelanceerd en is de webshop online.

Jackie dress J-LAB3L

Gezamenlijke overeenkomsten

Judith en Janneke zijn voormalige advocate en juriste. Dat verklaart mogelijk hun verlangen naar gerechtigheid. Beiden houden zij van mode maar vooral ook van de wereld in zijn geheel. Volgens hen voel je als mens beter in mode met een goed verhaal. Ook geloven zij dat dit zich vertaald in een positieve energie, welke naar je terugkomt. Zij hopen door met liefde en gepassioneerd te werken, een stap te zetten naar een betere wereld. Beide vrouwen zijn moeder van twee kinderen.

Wereldburgers

Judith woont met haar familie in Jakarta. Janneke woont met haar familie in Zwolle. In het kader van ‘oefenen wat je predikt’, hebben zij besloten om hun droom een ​​kans te geven door J-LAB3L te starten en een positief verschil in de wereld te maken. In hun bedrijfsvoering willen zij transparant zijn door hierover blogs te schrijven.

Ons Style icoon Groenkapje vindt het leuk dat er een nieuw eerlijk modelabel bij haar in de buurt is gestart. Ook dat de startende ondernemers transparant zijn over hun bedrijfsvoering bij J-LAB3L, past bij de oproep voor meer #Transparantie van de Fashion Revolution Week. Groenkapje herkent de wens om samen de wereld mooier te maken. En in eerlijke mode is ieder mens dubbelop zo mooi.

Janneke & Judith, heel veel succes!
Groenkapje

Recente Berichten

Kunstwerk Ecopolitan bestellen
27 juni 2020
cover ecopolitan
ECOPOLITAN #1
14 mei 2020
Elements of Freedom
16 april 2020

Wat we doen

van katoen geven groenkapje
Future of Fashion Show
dag van de duurzaamheid 2010
Upcycle Netl_Catwalk_Groenkapje
Green fair
Internationale Vrouwendag 02
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Modeshow Puurfair

Twitter

  • Posted withregram • @Cibap Student Marit Ziegler maakte deze toffe sieraden van zalmleer! Zij loopt nu stage bij Gr… https://t.co/tVUuH837KI 71 days ago
  • RT @urgenda: Wanneer beseffen we dat we een revolutie moeten doormaken? Een brief aan alle Nederlanders: Klimaatverandering bedreigt het vo… 156 days ago