Op dinsdag 23 april was de eerste netwerkmeeting ‘Ladies get in touch’, waarvoor ondernemende vrouwenen uit het netwerk van Netl Fashion en Frisgroen waren uitgenodigd. Het was een inspirerende dag en de sfeer was open en positief. Bij binnenkomst van de deelnemers in het Strandpaviljoen begon de kennismaking onder het genot van koffie / thee en brandnetelcake.

Voor vrouwen, die actief zijn op het gebied van ecologische leefstijl en/ of een eigen duurzaam product / dienst hebben, zijn veelal op de hoogte van de ondernemende familie Crebas. Naast het innovatieve modelabel Netl Fashion is er ook een prachtig doepark aangelegd in de polder.

Ladies get in touch / Netl fashion

Netl fashion

In het ochtendprogramma was er een rondleiding over het park en aandacht voor de werkwijze om van brandnetels uiteindelijk een garen te spinnen voor de Netl Fashion modecollectie en interieur stof.
Leuk om te vertellen is dat Konigin Beatrix deze vrouwen al was voorgegaan en ook belangstelling had voor dit innovatieve proces. In de lunch picknick waren ook verschillende producten te proeven met brandnetel en heerlijke andere hapjes, drank en fruit.

Catwalk workshop

In het middagprogramma heeft Map Renes [FRISGROEN] een Catwalk workshop gegeven. Bijzonder om nu ook de modepartners zelf te laten ervaren hoe het is om model te zijn. En ook om ervaring en visie over modepromotie met hen te delen. Al jaren heeft Map Renes voor haar bedrijf MAPSZ verschillende win/win concepten bedacht en uitgevoerd om mode onder de aandacht te brengen. Dit door catwalk workshops te geven aan de (potentiële) klanten van ondernemers in de mode & kindermode.

Bij FRISGROEN is dit vaak ter voorbereiding van een duurzame modeshow. Zo heeft zij aan verschillende ambtenaren van gemeenten/ overheid en andere vrouwen, sport en zakelijke netwerken ook Catwalk workshops gegeven.

Catwalk workshop for fun! voor vriendinnen of collega’s. Voor meer informatie stuur een mail naar welkom@frisgroen.nu

Netl park is een ideale plek om te vertoeven voor zakelijke en privé aangelegenheden.

Recente Berichten

Kunstwerk Ecopolitan bestellen
27 juni 2020
cover ecopolitan
ECOPOLITAN #1
14 mei 2020
Elements of Freedom
16 april 2020

Wat we doen

van katoen geven groenkapje
Future of Fashion Show
dag van de duurzaamheid 2010
Upcycle Netl_Catwalk_Groenkapje
Green fair
Internationale Vrouwendag 02
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Modeshow Puurfair

Twitter

  • Posted withregram • @Cibap Student Marit Ziegler maakte deze toffe sieraden van zalmleer! Zij loopt nu stage bij Gr… https://t.co/tVUuH837KI 71 days ago
  • RT @urgenda: Wanneer beseffen we dat we een revolutie moeten doormaken? Een brief aan alle Nederlanders: Klimaatverandering bedreigt het vo… 156 days ago