Launch ROKK ON ROLL

Op 30 mei was de launch van  Map Renes  nieuwe mode items “ROKK ON ROLL”, circulaire mode van zalmhuid bij de opening van nieuwe formule Bij Giel – Lounge – Fashion – Event. De Zwolse vormgever was één van de zeven Fashion Designers van de Catwalk presentaties tijdens Dutch Sustainable Fashion Week #2016. De exotische rokken zijn vormgegeven van wasbaar zalmleer. The Look van exclusief slangenleer en de souplesse van suède.

Rokk On Roll

“ROKK ON ROLL” is een modeservice.

In samenspraak met de toekomstige modedrager ontstaat een ontwerp voor een ROKK afgestemd op postuur, modestijl en voorkeur kleur. Bij circulaire mode, is de optie om in de toekomst het materaal zalmleer een andere vorm te geven. Circuleren van een ROKK naar een TAS.

Expressie en Lef!

Mode weer als uiting van zelfexpressie! Ook wil Map Renes de modeconsument uitdagen om een lange relatie aan te gaan met mode. Zelf heeft zij een leren rok, die zij al ruim dertig jaar bezit. Hoe bijzonder als haar ROKK dragers, dit ook in de toekomst kunnen zeggen.

Meer MAPSZ

In 1986 is Map Renes gestart met haar onderneming MAPSZ – Mode! Advies Promotie Shows. Ruim vijfentwintig jaar heeft zij als showvormgever de shows vormgegeven in de Internationale Haarmodewereld. Vanuit een visionair voorgevoel creëerde zij de visuele verpakking ofwel een “mood” op het podium. De afgelopen jaren heeft sustainable fashion gepromoot vanuit haar concepten FRISGROEN & Groenkapje. Nu laat zij haar eigen mode items rollen…

ROKK ON ROLL, een modelook om op te “vreten” !