Over Groenkapje

Groenkapje

Huppelt rond in stad en bos. Zij is een echte levensgenieter! Op haar eigen vrolijke wijze wil zij andere mensen enthousiasmeren voor een ecologische leefstijl. Door te kiezen voor kwaliteit en te genieten van alle pracht en praal van moeder natuur.

Groenkapje is ook nieuwsgierig naar innovatie als inzet voor een toekomstig leven op de aarde.

Bedenkt groene concepten om ecologische leefstijl te promoten, brengt initiatieven bij elkaar voor samenwerken, werkt samen met lokale en nationale groene initiatieven. Mode & voeding als kapstok om andere mensen te enthousiasmeren en inspireren.

Boek groenkapje voor het bedenken groene concepten, catwalk workshop & duurzame modeshows

Wat doet Groenkapje

Groene Concepten

Groenkapje is een concept van Map Renes. In 2008 had zij het idee om duurzaamheid op een frisse manier te communiceren.

Catwalk Workshops

Groenkapje vindt iedere mens mooi en uniek. Iedereen van jong tot oud op de catwalk! Laten zien wie je bent.

Modeshows

Groenkapje modeshows met de mode, de mens en de plek als inspiratie! Een heerlijke werkwijze voor showvormgeving.

Over

Map Renes

Bedacht Groenkapje als style icoon voor FRISGROEN feest. Bij nader inzien staat zij zelf ‘model’ voor waar Groenkapje voor staat namelijk met optimisme en vastberadenheid ecologische leefstijl onder de aandacht te brengen. En vooral ook genieten van het leven!

Eind 2008 had zij idee om één duurzaam mode- en leefstijl feest te organiseren in haar woonplaats Zwolle. Een FRISGROEN feest! om duurzaamheid op een frisse wijze te communiceren. Het onderwerp past bij haar en zo is zij doorgegaan met onder de aandacht brengen van duurzaamheid.

Klanten