Pim bezorgt Beebox!

Twee maanden geleden is Pim Lankhorst begonnen met het leveren van de Beebox in Zwolle en omgeving. Al jaren liep hij rond met het idee om biologische producten bij mensen thuis te leveren. Nu was het eindelijk zover

Het Beebox concept.

Beebox koopt de producten rechtstreeks in van de nederlandse biologische boer en bezorgt dit bij de mensen thuis. Door onze werkwijze zorgen wij ervoor dat de boer meer krijgt voor zijn product en het voor de klant goedkoper is dan in de winkel. Win-win dus. Voor de klant is het ook een tijdbesparing doordat de biologische producten thuis worden bezorgd en dat recepten zijn uitgezocht. De producten worden geleverd in een krat, die weer wordt hergebruikt. Pim bezorgt de Beebox persoonlijk.

EKO keurmerk

Beebox kiest voor topkwaliteit producten, biologisch en supervers. Op de site is precies te zien bij welke boer welk product vandaan komt. En we hebben als enige van de maaltijdenboxen het EKO keurmerk wat garant staat voor duurzame biologische producten. Dus als je wat duurzamer en gezonder wilt gaan eten, misschien is Beebox dan wel iets voor jou?

Het is mogelijk om je in schrijven voor een proefabonnement van twee weken.