Positive Icons by MYOMY do goods

MYOMY do goods lanceert Positive Icons Campagne

Op 29 mei heeft MYOMY do goods de Positive Icons campagne gelanceerd. Het Nederlandse high end modemerk met een groen hart deelt tijdens deze campagne iconische portretten en verhalen van makers en dragers van de leren design MYOMY tassen. Zij maken met de productie en de aankoop van de duurzame design tassen de wereld een beetje mooier en beter. MYOMY wil met de campagne mensen inspireren om bij te dragen aan een betere wereld.

Actrice  en duurzame fashionista Victoria Koblenko lanceerde de campagne in de monumentale Metaal Kathedraal in Utrecht in het bijzijn van vele prominente makers en dragers van de tassen. Onder de aanwezigen bevond zich onder anderen Irani Sen, directeur van het Craft Resource Center in Calcutta, waar alle tassen duurzaam en fairtrade met de hand gemaakt worden. Marja Baas, oprichter en directeur van MYOMY do goods: “Met deze campagne willen we aantonen dat iedereen een ‘Positive Icon’ kan zijn en een impact kan maken. Hoe klein of groot ook. Of je nu een verantwoorde tas maakt of draagt of op een hele andere manier.”

MYOMY_Positive.Icons

Positive Icons Campagne

MYOMY do goods deelt iconische portretten en verhalen van makers en dragers van de duurzame design tassen op haar eigen website en op de social media kanalen. Zij maken met de productie en de aankoop van de tassen de wereld een beetje mooier en beter en doen allemaal op hun eigen manier iets bijzonders.

Het bedrijf wil met deze verhalen ook anderen inspireren om een impact te maken. Iedere drager is uniek en beleeft een eigen verhaal met zijn of haar tas. De campagne nodigt mensen uit om portretten en verhalen van en over zichzelf te posten. Iedereen die een tas van MYOMY do goods heeft kan een eigen foto plaatsen op social media kanalen met deze tas en de zin: ‘I AM …… and I do good. #PositiveIcons, MYOMY’. Daarmee maken ze kans op een reis voor twee personen naar de makers in India.

Kijk voor meer informatie over MYOMY do goods

Op de fotot v.l.n.r. Irani Sen, Victoria Koblenko en eigenaresse Marja Baas.