Rauwe melk kaas – Jerseykoeien Boerenkaas

Op de boerderij ‘de Groote Voort’ wordt een heerlijke eerlijke kaas gemaakt van rauwe melk. De biologische melk is onbehandeld, biologisch en wordt binnen twee dagen verwerkt. De melk wordt niet warmer dan 37 graden. Mensen met een zuivelallergie eigenlijk hebben vaak een allergie voor gepasteuriseerd melk.

Remeker kaas met kaasschaaf

Jerseykoeien Boerenkaas

De melk komt van Jerseykoeien, die weiden rond de boerderij, die in de ‘Valei’ ligt in het midden van Nederland. Alles op de boerderij staat in het teken van PUUR IN Balans en dat heeft consequenties voor de weiden, de dieren, de melk, de kaas en de rijping.

Remeker rauw melk kaas

De Remeker kaas met een natuurkorst heeft drie smaken, pril,puur en olde puur. De eetbare korst is van boterolie (Ghee). Met een rijpingsduur van 3 tot 16 maanden. Weiden weetjes zijn kruidenrijk grasklaver van ruim 15 jaar oud, bemest met potstalmest en zeere rijk bodemleven met 550 wormen per vierkante meter.

Een super lekker Hollandse kaas traktatie!

Remeker rauwe melk kaas