Sneller samen duurzaam

Op 22 oktober 2020 is de nieuwe website Samen Sneller Duurzaam door Urgenda gelanceerd. Een verzamelsite van allerlei leuke, interessante en vooral duurzamere producten en diensten. Van Ecosexy toiletpapier, tot deelauto project. En van gratis energiescan voor je huis tot biologische bloembollen. 

Alle informatie is duidelijk gerubriceerd in aansprekende thema’s: wonen, reizen, biodiversiteit, lifestyle etc. Geen futuristische wensbeelden, maar praktische tips waarmee u nu al aan de slag kunt gaan.

rokk on roll

Foto: Jorgen Caris

ROK getipt door Urgenda

De modeservice ROKK On ROLL, circulaire mode van zalmleer op maat gemaakt of te huur, is een leefstijl tip voor consumenten. Vormgever Map Renes wil het verhaal uitrollen over circulair design en No Waste. Een kledingstuk dat speciaal voor jou op maat is gemaakt, maakt blij! Mode weer als uiting van zelfexpressie. Zij daagt andere mensen uit om een lange relatie aan de gaan met hun kleding. Voor speciale gelegenheden is het ook mogelijk om een mode item uit haar collectie te huren.

Samen Sneller Duurzaam

Volop inspiratie!

Het is een gratis site zowel voor de bezoeker als voor de bedrijven die erop staan. Met deze site wil Urgenda de mensen inspireren om aan de slag te gaan met het verduurzamen van hun eigen leefomgeving. Er is al zo veel mogelijk! En weet u nog een leuke koploper, laat het ons weten. #hetkanalsjehetwilt