Sportieve Koffie

Het project “De Blauwe Loper” heb ik gepresenteerd bij Roger en Martijn, managers van Sport Service Zwolle.Vanaf het idee om (hard) lopen te linken met circulaire modeproduct heb ik deze Zwolse organisatie in het vizier. Zij zetten de Zwollenaar in beweging, hebben een breed netwerk en gaan voor de gezonde stad.

Blauwe Boekje

Op tafel het idee opgeschreven in het Blauwe schriftje. Dit werkte op de lachspieren van de sportmannen. Prima! Zo heb ik hun aandacht gevangen voor dit sport & mode project. De heren dachten mee door de Catwalk uit te rollen op de Sport Boulevard van Zwolle. Of de tip om te kijken naar circulaire sportkleding.

Vraag

Naast een kennismaking en vertellen over het lopende project, heb ik vraag gesteld over de verschillende LOOP wedstrijden in Zwolle. Graag kom ik in contact met de organisatoren.

Terug in de TIJD

In 2012 heb ik samengewerkt met de organisatie van de Duurzame Marathon in Zwolle. Samen met andere duurzame Zwollenaren hebben we de verschillende werkgroepen geadviseerd voor duurzame keuzes. Ook hebben we voor de sponsoren (zakelijk & politiek) een inhoudelijk programma samengesteld en georganiseerd. De titel “Duurzame Marathon Zwolle” gaf mij het gevoel / idee dat Zwollenaren gingen hard lopen voor duurzaamheid. Het was een idee vanuit FRISGROEN om andere Zwollenaren te enthousiasmeren om duurzame keuzes te maken. Nu 2019 is de volgende ronde… een nieuwe poging. Zwolle loopt rondjes in circulaire mode!

Recente Berichten

Alles heeft zijn prijs
26 november 2020
Samen Sneller Duurzaam
Sneller samen duurzaam
26 oktober 2020
Fashion Rebels actie sdg’s
17 september 2020

Wat we doen

van katoen geven groenkapje
Future of Fashion Show
dag van de duurzaamheid 2010
Upcycle Netl_Catwalk_Groenkapje
Green fair
Internationale Vrouwendag 02
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Modeshow Puurfair

Twitter