Tuesday Juiced!
by Go with the Glow in INK Hotel

INK Hotel’s Tuesday Juiced  in samenwerking met Go With The Glow!

In september zullen de zusjes Isabella en Loulou Machinè van Go With The Glow de receptuur verzorgen van de verse sappen en/of smoothies, die op dinsdag in restaurant PRESSROOM Amsterdam in het INK Hotel verkrijgbaar zijn. Vanaf 7 uur ’s ochtends zijn wekelijks wisselend vers sapjes af te halen, met als thema “Eat the Rainbow”. De recepten van de sapjes reflecteren de plantaardige levensstijl van de zusjes – met als doel een natuurlijke glow en een levensstijl die je doet stralen van binnenuit.

Loulou-en-Isabella-Machine-Go-with-The-Glow-Peoples-Place-5

Op 6 september: Oranje – “Go With The Glow Orange Immunity Juice”, een verfrissende juice vol met vitamie A, B en C en het wondermiddel kurkuma. Ingrediënten: Ananas, wortel, kurkuma, gember, limoen, kokoswater.

Op 13 september: Groen – “Go With The Glow Green Alkaline Smoothie”, een heerijke groene juice die het lichaam alkaliseert. Werkt ontstekingsremmend en is rijk aan vitamine A, C en K. Ingrediënten: groene kool, munt, sinaasappel, citroen, klein scheutje lijnzaadolie, tikkeltje spirulina.

Op 20 september: Geel: ” Go With The Glow Yellow Smoothie”, een romige smoothie die perfect is als ontbijt of maaltijd vervanger omdat hij goed vullend is en energie geeft. Rijk aan goede vetten, vezels, omega-3, calcium, eiwitten, vitamine C. Ingrediënten: Kokoswater + kokosvlees, mango, banaan, citroen, chiazaad, klein scheutje ahornsiroop.

Op 27 september: Roze: “Go With The Glow Pink Beauty Smoothie”, een heerlijke romige smoothie voor instant-happiness door de prachtige zachtroze kleur. Door de romige structuur lijkt het een beetje op een toetje! Ingrediënten: Aardbeien, banaan, amandelmelk, maca poeder. Rijk aan vitamine C, Foliumzuur, ijzer, calcium en magnesium.

Groenkapje is dol op een natuurlijke glow!