Wehkamp Cappuccino

Op de Dag van de Duurzaamheid 10.10.18 is bij de Future Fashion Show o.a. duurzame mode geshowd van de modelabels, die te koop zijn bij Wehkamp. Circulaire mode items zoals een jas en blouse van het eigen label. Dat smaakt naar meer…

Cappuccino moment

Op een winterse dag heb ik een koffiemoment met Mirjam Dijkstra en Maria van der Heiden. Begin 2018 heb ik een idee geopperd om onverkoopbare kleding opnieuw vorm te geven naar een nieuwe modecollectie. Te vergelijken met re-design collectie van Viktor & Rolf of van Alexandre van de Slobbe. Mijn ervaringen gedeeld over duurzame leefstijl en mode onder de aandacht te brengen bij de consument vanuit mijn 10 jaar ervaring Frisgroen & Groenkapje. “Voorlopers” van mijn nieuwe project “De Blauwe Loper”.

Wehkamp Cappuccino met Mirjam Dijkstra en Nina.

De Blauwe Loper

Korte versie is “De Blauw vingers, jong en oud, die zich kleden in een Zwols, circulaire denim outfit”. Het idee omvat een visie hoe de andere Zwollenaar te bereiken en de productie van een circulaire denimstof in de provincie Overijssel. Een update gegeven over de stappen, die zijn gezet in 2018. Zoals het opbouwen van een community door de verschillende KOFFIE momenten. De samenwerking in de opzet van een duurzame modeshow van Windesheim Honours College op de Dag van de Duurzaamheid op 10.10.18. is een super start. Inmiddels is er een Mode Garde platform van modemakers gestart met acties om de duurzame mode onder de aandacht te brengen bij andere Zwollenaren.

Dit & Dat

Duurzaamheid vraagt om een horizontale benadering. Transparantie bij bedrijven, die produceren. Andere businessplannen. Toonaangevende en inspirerende visies en plan van aanpak door mensen zoals Jan Jonker, Ben Tiggelaar. Consumenten, die bewust kiezen voor duurzame en circulaire mode / producten. Medewerkers meenemen in het duurzame verhaal. Bijvoorbeeld door Groenkapje Catwalk workshop of Boro techniek. Bestuurlijk aansturen voor het global belang dat we samen kunnen genieten en leven op deze aardbol.

Hoe gaaf als de Zwolse Denim collectie te koop is bij Wehkamp!

Recente Berichten

Alles heeft zijn prijs
26 november 2020
Samen Sneller Duurzaam
Sneller samen duurzaam
26 oktober 2020
Fashion Rebels actie sdg’s
17 september 2020

Wat we doen

van katoen geven groenkapje
Future of Fashion Show
dag van de duurzaamheid 2010
Upcycle Netl_Catwalk_Groenkapje
Green fair
Internationale Vrouwendag 02
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Modeshow Puurfair

Twitter