Zomers pak & borrel

Zomerse look samengesteld uit een colbert van Dutch Spirit en een spijkerbroek van Mud Jeans. En een zomerse borrel vrimibo!

Naast het dragen van een pak kiezen mannen eerder voor een colbert op een nette broek of jeans in de zomer. Daar haakt DutchSpirit op in. Naast dat zij prachtige pakken op maat maken, zijn er ook heerlijk zittende, stijlvolle en trendy colberts. Voor heren én voor dames.

Een zomerse actie!

Betaal in de maanden juni en juli 20% minder voor een trendy en duurzame zomerlook: een colbert gecombineerd met een spijkerbroek van Mud Jeans. Kies je bijvoorbeeld voor een colbert van € 395 en een jeans van € 99, dan betaal je voor het geheel slechts € 395. De stof, het dessin, de voering en de knopen van je colbert kies je uiteraard zelf.

Bij DutchSpirit gaat het kopen van een pak anders. Eerst een kop koffie aan de stamtafel  en op je gemak kies je een stof. Ook krijg je alle mogelijkheden en stijlen te zien. Daarna worden de maten opgemeten en gaan ze voor je aan de slag! Zij zorgen ervoor dat je nieuwe pak helemaal aan je wensen voldoet en je als gegoten zit. Maar Dutch Spirit maakt het nog aantrekkelijker …

zomers pak Dutch Spirit

Vrimibo

De kans is groot dat je collega’s, vrienden of familieleden ook niet staan te popelen om te gaan shoppen voor een nieuwe look. Kom daarom gewoon samen naar de vrijdagmiddagborrel bij DutchSpirit. De ideale gelegenheid voor de aanschaf van een mooi nieuw maatpak terwijl jullie bijpraten over mvo of welk onderwerp dan ook. Zij zorgen voor een drankje en iets te knabbelen. Ondertussen stellen jullie per persoon met onze tailor Désiré het pak van je keuze samen.

Shoppen was nog nooit zo gezellig en leuk. De exclusieve vrimibo’s organiseert DutchSpirit vanaf vier personen op eigen locatie in Arnhem.